State Capitol Building Fourth Floor Annex

MSH Architects was selected to provide the design for this major renovation of fourth floor of the annex portion of the Capitol building.  Small offices were replaced with three large conference rooms and support facilities.  

All conference rooms and desks are accessible and are designed to match the quality and historic significance of the State Capitol building.  The new design increased fire and life-safety features with new walls, doors, and an improved egress system.  

 

The project was designed to meet LEED Commercial Interior requirements.  MSHA was also able to demonstrate the power of Building Information Modeling (BIM).  By creating innumerable views in each of the spaces, legislators and facility groups were able to visualize the rooms from any angle.

Pierre, South Dakota | 10,000 square feet